HERKESSATIYOR da mağaza açma 19KAS
HERKESSATIYOR da mağaza açma

Nasıl Mağaza Oluşturulur?

herkessatiyor.com'da mağaza açmak ücretsizdir. herkessatiyor.com ana sayfasının üst bölümünde yer alan Giriş Yap -> Kurumsal başlığına tıkladığınızda Mağaza Yönetim Paneli sayfasına yönlendirileceksiniz. "yeni mağaza" butonuna basıp üyelik formunu doldurarak kolay ve güvenli bir şekilde platformumuza kaydolabilirsiniz. Mağazanızı oluştururken ''ürün satmak istiyorum'' u seçmeli ve 1 ay ücretsiz seçeneğini işaretlemelisiniz. Haliyle herkessatiyor sonsuza dek ücretsiz bir mağaza tanımlayacaktır.
Üye olmak için lütfen aşağıdaki adımları izleyin: 
1. Ana sayfanın sağ üst köşesinde yer alan Giriş Yap linkini tıklayın. 
2. Açılan ekranda yeni mağaza butonuna basın. 
3. Üyelik Bilgileri alanına gerekli bilgileri girin. 
4. Aktif olarak kullandığınız ve hemen kontrol edebileceğiniz bir e-posta adresi tanımlayın. 
5. Formu doldurduktan sonra Üye Ol butonuna basın. 
6. Kayıt işlemini tamamlamak için e-posta adresinizi kontrol edin. 
7. Linke tıkladığınızda açılan sayfada ilgili bölümleri tanımlayarak üyeliğinizi aktif edin. 
Üyelik formu doldurulduktan sonra kullanıcı adınız ve şifrenizle- mağaza girişi -yapıp "Hesabım" başlığı altında bulunan "Bilgi Güncelleme Talebi" sekmesinden ticari ve banka bilgilerinizi iletebilirsiniz. 
Mağazanız, Onaylı Mağaza statüsüne geçtikten sonra ürün yükleme işlemlerine başlayabilirsiniz. Kategori yöneticiniz tarafından mağaza onayınız verildikten sonra yüklenen ürünler aktif olarak satışta yer alacaktır.
 

Mağaza Banner ve Logo Ölçüsü Nedir?

Mağaza logo ölçüsü : 200 x 1500 
Mağaza banner ölçüsü : 1920 x 200

 

Mağaza Bilgilerimi Nasıl Güncellerim?

Mağaza menüsünde bulunan Bilgilerim > Üyelik Bilgilerimi Güncelle bölümünden bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz.

 

Şifremi Nasıl Değiştirebilirm?

Şifremi unuttum seçeneğinden şifre değişikliğinizi yapabilirsiniz.Mail adresinize şifrenizi değiştirmenizle ilgili bir posta gelecektir. Yönergeleri takip etmeniz yeterlidir.

 

Mağazamdaki Kategorilerde Değişiklik Yapabilirmiyim?

Evet. Mağaza panelinizdeki mağaza kategorileri kısmından değişikliklerinizi yapabilirsiniz. Yardıma ihtiyaç duyarsanız info@herkessatiyor.com adresimize yazabilirsiniz.

 

Nasıl Ürün Ekleyebilirim?

Mağaza panelinizde ''Ürünler'' başlığı altındaki seçeneklerden birini seçerek ürün yüklemesi yapabilirsiniz.Ürünlerinizi tek tek ekleyebileceğiniz gibi toplu ürün yüklemesi de yapabilirsiniz. Diğer platformlardaki ürünlerinizi xml verisiyle toplu olarfak herkessatiyor daki mağazanıza taşıyabilirsiniz.Xml linkinizi ve mağaza isminizi info@herkessatiyor.com adresimize mail göndermeniz durumunda iş yüküne bağlı olarak departmanımız sizin yerinize bu işlemi yapacaktır.

 

Mağazama en fazla kaç adet ürün ekeleyebilirim?

Mağazanıza ürün ekleme sınırlamamız veya ek bir ücretlendirmemiz sözkonusu değildir. Dilediğiniz kadar ürün ekeleyebilirsiniz.

https://www.herkessatiyor.com/satici-destek-merkezi

herkessatiyor.com'da mağaza açmak ücretsizdir. herkessatiyor.com ana sayfasının üst bölümünde yer alan Giriş Yap -> Kurumsal başlığına tıkladığınızda Mağaza Yönetim Paneli sayfasına yönlendirileceksiniz. "yeni mağaza" butonuna basıp üyelik formunu doldurarak kolay ve güvenli bir şekilde platformumuza kaydolabilirsiniz. Mağazanızı oluştururken ''ürün satmak istiyorum'' u seçmeli ve 1 ay ücretsiz seçeneğini işaretlemelisiniz. Haliyle herkessatiyor sonsuza dek ücretsiz bir mağaza tanımlayacaktır.

Websitemize Hoşgeldiniz

Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile rahatlıkla irtibat sağlayabilirsiniz.