İlanlarınızı ücretsiz yayınlıyoruz 26MAY
İlanlarınızı ücretsiz yayınlıyoruz

Herkes Satıyor, Pandemi sürecinde destek olmak amacıyla emlak, oto ve diğer ilanlarınızı ücretsiz yayınlama kampanyası başlattı. Bu kampanya ile ilan sınırı olmadan tüm ilanlarınızı yayınlayabilirsiniz. Bunun için;

Öncelikle herkessatiyor.com'a üye olarak giriş yapmalıyız.

https://www.herkessatiyor.com/#

'' Giriş Yap'' butonun üzerine gelerek ''Mağaza Oluştur'' linkinden açılan sayfadaki ilgili alanlara gerekli ve doğru bilgileri giriyoruz. ''Mağazamda'' butonunun kaşısındaki seçeneği ''İlan vermek istiyorum'' olarak seçiyoruz. 24 ay ücretsiz seçeneğini kullanarak ''Mağazamı Oluştur'' ile işlemi kayıt ediyoruz.

Yönetici tarafından bilgileriniz incelenip onaylandıktan sonra mağazanıza dilediğiniz kadar emlak, oto  ve diğer yasal bütün ilanlarınızı ekleyebilirisiz.

Bu hizmet heressatiyor.com tarafından pandemi  sürecinde destek olmak amacıyla herkesin kullanıma sunulmuştur.

herkessatiyor.com emlak , oto ve diğer ilanlarınızı ücretsiz yayınlama kampanyası başlattı. Pandemi sürecinde destek olmak amacıyla başlattığımız bu kampanyadan sınırsız , koşulsuz ilanlarınızı ücretsiz yayınlayarak faydalanabilirsiniz.

Websitemize Hoşgeldiniz

Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile rahatlıkla irtibat sağlayabilirsiniz.