Ticari Bulut Muhasebe Yazılımı 23KAS
Ticari Bulut Muhasebe Yazılımı

  • Basit ara yüzü ile kolayca ön muhasebe işlerinizi yönetebilirsiniz. Ön muhasebe programı hiç bir eğitim almadan kullanabileceğiniz gibi ücretsiz destek hattımızdan da istediğiniz zaman iletişime geçerek yardım alabilirsiniz. Ticari Bulut ön muhasebe programı ücretsiz güncelleme, yedekleme ve destek hizmeti ile ön muhasebe ihtiyacınızı tam karşılar.

  • Ön muhasebe programını yediden yetmişe her yaştan kullanıcı kolaylıkla kullanabilir. Programın cari odaklı çalışma şekli sistemde dolaşmadan kolay ve hızlı bir şekilde verilerinizi sisteme girebilmenizi sağlar. Kasa defterinden kurtulmanın zamanı geldi. İşletmenizde tahsilat ve satış raporları ile doğru kararlar almanızı sağlar.

  • Hızlı fatura kesme programı arıyorsanız doğru yerdesiniz. Hızlı fatura kesme programı Ticari Bulut ile faturalarınızı dakikalar içinde kesebileceğiniz gibi aylık periyodik kestiğiniz faturaların otomatik oluştuğunu gördüğünüzde işlerin ne kadar kısaldığını daha iyi anlayacaksınız. Örneğin özel okul, kreş veya iş güvenliği ve sağlığı OSGB için ön muhasebe programı arıyorsanız, Ticari Bulut ön muhasebe programı sizin için doğru tercih olacaktır.

  • Ön muhasebe programında e-fatura ücretsiz olarak verilmektedir. Kestiğiniz faturalar 10 Yıl saklanır ve müşterinize e-posta veya SMS ile iletilir.

  • Ön muhasebe programı ile müşterilerinize ödemelerini otomatik olarak mail veya SMS yoluyla hatırlatabilirsiniz. Tahsilat aldıgınızda (100TL ödemeniz hesabınıza işlendi kalan borcunuz 500TL dir. Ödeme için Teşekkür Ederiz. İşletmenizin Adı ) şeklinde makbuz SMS sini tamamen ücretsiz ve kotasız olarak gönderebilirsiniz.

 

          Detaylı bilgi için https://ticaribulut.com/

Ön muhasebe işlerinde kolay, ekonomik çözümler sunuyoruz. Online ön muhasebe programı ile mekandan bağımsız bir şekilde evden, işten hatta cihazdan bağımsız olarak bilgisayar, telefon veya tablet ile ön muhasebe programınıza her yerden ulaşabilirsiniz.

Websitemize Hoşgeldiniz

Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile rahatlıkla irtibat sağlayabilirsiniz.